Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• rogoz
    odpowiedział(a)
    O2 widziałem u nich na przeglądach

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    Jeździłem do chłopaków z moją O1 i nie mam zatrzeżeń do jakości usług.
    Teraz mam O2 i czy któś już u nich serwisuje takie autko?

@modoc
    jakie obecnie koszty wymiany rozrządu (robocizna)?

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    W poniedziałek odstawiam na zawieszenie i rozrząd. Same pozytywne opinie zachęcają.

Zostaw komentarz:

• Rafał 82
    odpowiedział(a)
    Miałem problem z załączającym się alarmem. Szybko usterka została zdiagnozowana i usunięta. Polecam ten warsztat.

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    w soboty nie pracowali (ale może to się zmieniło). W tyg 8-18.

Zostaw komentarz:

• modoc
    odpowiedział(a)
    A cz ktoś może się orientuje w jakich godzinach mają czynne w tygodniu oraz czy pracują w soboty?

Zostaw komentarz:

• Piotr_Z
    odpowiedział(a)
    OK. dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Piotr_Z
    na wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex
    Pytałem się ostatnio na Syreny o rozrząd to robią na oryginałach , bo jakl mówi Pan Piotr on nie kombinuje na jakiś zamiennikach.
    Zresztą zadzwoń do nich masz telefon na 1 stronie i się zapytaj o rozrząd.
    Czasami nie odbierają, ale się nie zrażaj :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• loru
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Piotr_Z
    a na wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex?
    ASO raczej odpada, albo warsztat na syreny albo Autobodex : http://www.autobodex.waw.pl/strona6.htm , często opisy przeróżnych usterek naprawianych w tym warsztacie można znaleść na forum http://forum.tdi-tuning.pl/

Zostaw komentarz:

• rss
    odpowiedział(a)
    zadzwon do ASO i zapytaj o cene - wyeliminujesz tym samym jedna z mozliwosci.
    co rozumiec pod haslem 'AUtobodex' ? serwis w okolicach Zyrardowa?
    (kumpel mi cos o nich mowil, ale sam nie mam doswiadczen)
    .... tym samym pozostaje jeden warsztat (z tych 3 wymienionych) ktory polecam z czystym sumieniem :szeroki_usmiech

Zostaw komentarz:

• Piotr_Z
    odpowiedział(a)
    a na wymianę rozrządu do do nich czy lepiej w ASO czy może lepiej Autobodex?

Zostaw komentarz:

• hsurim
    odpowiedział(a)
    Ja bym powiedział, że ceny w pełni 'humanitarne'.
    W moim przypadku była usterka nietypowa - okazał się zmiażdżony przewód elektryczny czujnika intercoolera.
    Stało to się po wymianie rozrządu w wyniku nieuważnego montażu - robił mi to ktoś inny.
    Dodatkowo doszła wymiana przepływomierza (miałem go już kupionego wcześniej)
    Cała usługa - podpięcie do kompa, jazdy próbne a potem zdemontowanie częściowe zawieszenia silnika, naprawa przewodu i montaż ... za robociznę 150 zł.

Nie odczułem, abym był w jakikolwiek sposób naciągany. Doprawdy widać, że wiedzą czego mają szukać.

Zostaw komentarz:

• sagol
    odpowiedział(a)
    koledzy, a możecie napisać przykładowe ceny tzn ile za co u nich zapłaciliście? Tak po prostu ciekawy jestem

Zostaw komentarz:

• G60Garret
    odpowiedział(a)
    Zdecydowanie polecam, byłem ostatnio u chłopaków na wymiane gruszki przy turbinie, super obsługa, zrobione od ręki, Polecam

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    Nie przesadzajcie z tymi pochwałami bo w końcu na wymianę oleju będę musiał się zapisywać miesiąc wcześniej :diabelski_usmiech

Zostaw komentarz:

• wojtasos
    odpowiedział(a)
    ja również polecam ten zakład. poprawili spapraną przez innych robotę i w końcu autko żyje pełną piersią

Zostaw komentarz:

• RALF
    odpowiedział(a)
    wyszło tyle ile planowałem. profesjonaliści . polecam
    Edit. Zapomnieli załozyc jednego plastiku z tyłu, jutro bede o to do nich dzwonił

Zostaw komentarz:

• RALF
    odpowiedział(a)
    zostawiłem dziś swoje na alektryke. termin całkiem znośny, zobaczymy ile wydam

Zostaw komentarz:

• m_wait
    odpowiedział(a)
    Poznałam ten zakład właśnie na forum OCP. Tam mój Dieselek miał pierwszy przegląd...ech ...A dziś panowie dzielnie walczyli o to, by zregenerować turbo (zapieczone przez poprzedniego wlaściciela) a nie musiało być wymieniane. Zaoszczędziłam ok.2500PLN.
    Za naprawdę fachowe podejście do Dieselka, błyskawiczną naprawę i nie oskubanie kieszeni polecam ich z czystym sumieniem. Mimo, że mam przewlekłe zapalenie oskrzeli (w warsztacie był mój facet), przejechałam się dziś Dieselkiem i szczerze z bezpiecznego,majestatycznego osiołka mam radosne, zwinne autko

Zostaw komentarz:

• rss
    odpowiedział(a)
    przyjezdzaj na spota sie zalapiesz - oba miejsca sa blisko siebie

Zostaw komentarz:

• rkb
    odpowiedział(a)
    Jak tak dalej pojdzie do serwisu z torunia do wawy bede jezdzil bo u nas papudrunstwo jakich malo

Zostaw komentarz:

• AiP
    odpowiedział(a)
    Chyba w końcu - dzięki forum - znalazłam "mój warsztat". Rozsądne ceny, bardzo miła obsługa - polecam!

Zostaw komentarz:

• KolinWawa
    odpowiedział(a)
    No wreszcie się dodzwoniłem

Zostaw komentarz:

• aldam
    odpowiedział(a)
    również polecam.
    zawsze rzetelnie i w rozsądnych cenach.

Zostaw komentarz:

• pskosz
    odpowiedział(a)
    Trzeba popróbować, bo odbiera tylko Piotr a jego czsami nie ma. Inni rzadko odbierają

Zostaw komentarz:

Pracuję...